Functionaliteiten

Alles wat u nodig heeft voor een vlot projectbeheer

Visma Severa brengt de gefragmenteerde informatie van gespecialiseerde bedrijven samen en verheldert bedrijfsprocessen. Al uw specialisten gebruiken hetzelfde systeem voor verkoop, urenregistratie, projectbeheer en facturering, en belangrijke informatie is onmiddellijk beschikbaar voor het team en het management. Altijd toegang tot uw projecten, ook mobiel. Severa maakt uw project management visueel, moeiteloos en transparant.

CRM

sales & account management

Projecten

resourcing, planning, tasks

Urenregistratie

werkuren, flexitime, overuren

Factureren

urenfacturatie, servicefacturatie, terugkerende facturatie

Rapportage

rentabiliteit, de waarde van het werk, KPI’s

Integraties

financieel beheer, ticketing, BI-systemen

Sales en account management

Stroomlijn de sales en bewaar uw klantinformatie op één plek

Severa heeft alles wat een gespecialiseerd bedrijf nodig heeft voor efficiënte sales. U beheert eenvoudig uw dagelijkse taken en houdt klantinformatie en taken up-to-date.

U kunt in één oogopslag de situatie van uw eigen sales pijplijn of die van uw team zien en sales klussen handig naar de juiste fase updaten. Informatie over de huidige situatie, prognoses en successen van de sales is altijd beschikbaar voor Verkoop en Management.

Meer info over CRM-systeem

Project management

Beheer projecten vanuit alle perspectieven

Bij Visma Severa beheer je zowel klantwerk als interne ontwikkelingsprojecten. In minder dan een minuut zet u een project op met als basis de informatie uit de offerte of eerdere projecten. Projectbewaking en kengetallen zijn altijd up-to-date, wat helpt bij het verzorgen van planningen en de rentabiliteit van het project.

Meer info over projectmanagement software

Project dashboard

De Gantt-weergave van alle projecten en de projectspecifieke Gantt zorgen voor een eenvoudige en visuele planning voor de projectmanager.

Persoonlijke en projectspecifieke Kanban-views

Beheer lopende projecttaken vanuit de Kanban-view. U ziet onmiddellijk alle taken die aan u of het team zijn toegewezen en hun status. Bekijk taken per persoon of project.

Automatische gegevensoverdracht

Alle projectinformatie, van offerte tot factuur, bevindt zich op één plek en kan op veel manieren worden gebruikt. Bij Severa wordt de informatie automatisch doorgegeven – vanaf de eerste regels van de offerte tot aan de facturatie.

Ja! Ik wil mijn projectmanagement boosten!

Vraag nu uw trial aan

Urenregistratie en reiskosten

Maak het gemakkelijk om uren en ritten te declareren

Met Severa wordt het declareren van uren en ritten kinderspel. Dankzij de verschillende registratieopties kan iedereen zijn uren zo goed en nauwkeurig mogelijk invoeren. Reisfacturen aanmaken en uren opnemen kan ook snel mobiel. U kunt gewerkte uren direct als basis voor facturatie gebruiken en ervoor zorgen dat op de factuur niets ontbreekt. Dezelfde boekhoudkundige informatie is ook beschikbaar voor rapportage en salarisadministratie.

Meer info over urenregistratie software

Moeiteloos en veelzijdig urenregistratie

Gebruik agenda-items als basis voor urenregistratie of kopieer de vorige werkdag om werktijd te registreren.

Maak handig gebruik van de klokfunctie of registreer uw uren rechtstreeks vanuit het formulier dat opent wanneer u zich aanmeldt op basis van uw favoriete types van werk.

Declareer eenvoudig uw uren en reiskosten mobiel op en voeg bonnetjes toe met de bonnenscanner.

Uurfacturatie en HRM

Een keer inloggen is voldoende om werkuren en reiskosten in te boeken voor facturatie, rapportage en salarisadministratie.

Profiteer onmiddellijk van de invoer in de projectmonitoring en blijf altijd up-to-date, bijv. over progressie van het werk.

Factureer de geregistreerde uren aan de klant. Met de integratie van financieel beheer breng je alle werkuren en reiskostendeclaraties tot bij de loonadministratie.

Belangrijkste parameters beschikbaar

Bied uw werknemers de mogelijkheid om met het zelf bijhouden van hun werkuren aan de hand van de belangrijkste kerncijfers het eigen succes van hun werk te kunnen volgen.

Informatie over het flextijdsaldo, de stand van zaken van het project en het factureringspercentage kun je op eender welk ogenblik opvragen.

Profiteer van de kant-en-klare rapporten en statistieken in Severa of maak uw eigen traceerbare KPI’s.

Factureren

Nauwkeurige facturatie

Met Severa verzamelt u tijdens het project al de benodigde informatie voor de facturering. Omdat u niet langer alle urenregistraties, declaratieformulieren en tarievenlijsten moet doorworstelen, bespaart u heel wat tijd. Tegelijkertijd kunt u erop vertrouwen dat er op uw facturen niets ontbreekt.

Meer info over facturatie software

Tools voor pricing

Met pricingmodellen en vaste prijzen houdt u uw facturering nauwkeurig en up-to-date.

Facturatietools

Met Severa kunt u eenvoudig terugkerende betalingen, zoals onderhouds- of servicekosten afhandelen. U factureert ook alle werkuren en onkosten met de facturatieregels die worden gedefinieerd bij het opzetten van het project.

Werkuren en reiskosten

Factureer alle werkuren en onkosten met de facturatieregels die worden gedefinieerd bij het opzetten van het project. U kunt het uurtarief heel flexibel op verschillende manieren instellen.
Integreer Severa met de producten van uw keuze

Visma Severa kan direct worden aangesloten op financiële beheersystemen. Naast de kant-en-klare integraties, kunt u profiteren van de open interface van Severa om haast onbeperkt producten met Severa combineren.

Meer info over integraties

Visma Severa eigenschappen - integraties

Stel uw vraag aan onze expert of vraag een gratis trial aan

Vraag ons vrijblijvend naar de functionaliteiten van Visma Severa, wij helpen u graag verder! Of neem meteen ons gratis testpakket in gebruik.