Visma Severa voor ICT-bedrijven

Webinars

Wil jij je kennis vergroten van Visma Severa? Meldt je dan aan voor een gratis introductietraining van circa 30 minuten of volg één van onze andere kennissessies. Werk je nog niet met Severa ook dan ben je van harte welkom!

Trainingen

Introductietraining

Maak in 60 minuten kennis met Visma Severa. Je leert de basisbeginselen om de software van Visma Severa beter te begrijpen. We laten je het complete proces zien van CRM, het opstellen van offertes, het inplannen van projecten tot en met het versturen van de factuur. Iedereen is welkom!

Plan een online consult bij Visma

Architecten

Optimaliseren en verbeteren van werkprocessen

Werk jij bij een architectenbureau? Schrijf je in voor één van de gratis kennissessies.

Waarom een webinar volgen?

Door webinars te volgen vergroot jij je kennis over een specifiek onderwerp of leer je onze software beter leren gebruiken. Deelname is gratis en en het webinar is live te volgen vanaf je eigen computer. Schrijf je in voor één van onze webinars en ontvang een e-mailbevestiging met een deelname link. Wil je Visma Severa ook zelf uitproberen? Start direct en probeer Severa 30 dagen op proef uit.

Beheer jij nog steeds je projecten in Excel?

Webinar | Van Excel naar Projectmanagement in de Cloud

Werk jij nog steeds in meerdere Excel sheets en ben je toe aan een project software in de cloud? Maurice Wassing deelt zijn best practices van Visma Severa en laat zien hoe je de projectsoftware gebruikt om vooral op het creatieve ontwerpproces te blijven focussen!

Bekijk webinar

Visma Severa's strengths are business management and resourcing

Webinar | Best Practices om meer winst uit je projecten te behalen

Jouw klanten verdienen de beste service, maar wil jij weten hoe je tegelijkertijd meer winst uit je projecten kunt halen? Bekijk dan het webinar van Maurice Wassing van Visma Severa.

Bekijk webinar