Gebruiksvriendelijke urenregistratie software

Urenregistratie software voor bureaus en professionele dienstverleners

Dankzij de veelzijdige functies voor urenregistratie en de gebruiksvriendelijke interface van Visma Severa gaat het bijhouden van tijd moeiteloos. Met mobiele urenregistratie op jouw smartphone, tablet of browser registreert je jouw uren waar en wanneer je maar wilt.

Functies

Functies urenregistratie software

Naast werkuren breng je ook eenvoudig reiskosten in rekening en wijs je deze direct toe aan projecten. In één keer zijn de gegevens beschikbaar voor rapportage, facturatie en eventueel de salarisadministratie. Makkelijk voor medewerkers en veelzijdig voor managers.

Veelzijdige urenregistratie

Kies zelf of je de dag- of weekweergave wilt gebruiken om gewerkte uren te registreren, of gebruik eerdere registraties als basis. Werktijden kunnen ook worden geregistreerd op basis van agenda-activiteiten of door taken te klokken. Met de mobiele app heb je zo jouw uren ingevoerd.

Werkuren direct in de projecten

Urenregistraties worden rechtstreeks op projecten geboekt, zodat rapporten over effectiviteit en progressie van projecten altijd up-to-date zijn. Gebruik de uurgeschiedenis van projecten ook bij het opstellen van offertes.

Inzicht in gewerkte uren

Urenregistratie maakt duidelijk hoeveel een werknemer heeft gewerkt. Als een medewerker veel overwerkt, wordt dit direct inzichtelijk gemaakt. Rapportages helpen om de werkdruk van medewerkers op korte en lange termijn in kaart te brengen. Met Visma Severa regel je via de urenregistratie ook handig de flextijd.

Eenvoudig urenschrijven

Je kunt met één klik een factuur aanmaken voor de uren die voor de opdracht zijn geregistreerd. Je kunt eenvoudig jouw eigen uurtarieven instellen voor verschillende soorten werk of mensen, zelfs per klant of project. Je kunt kant-en-klare prijslijsten maken en deze in toekomstige projecten gebruiken.

Eenvoudige reiskostenfacturering en bonnenscanner

Maak jouw reiskostenfacturen op terwijl je jouw werkuren invoert. Bevestig bonnen aan jouw reisfacturen met behulp van onze handige bonnenscanner. Je kunt jouw reiskostendeclaratie ook makkelijk mobiel invoeren. Met behulp van integraties worden reisfacturen vlot omgezet in betaling.

Informatie voor de salarisadministratie

Met behulp van integraties met salarispakketten worden urenregistraties, net als reis- en onkostenfacturen zelfs automatisch overgebracht naar de loonadministratie. Je kunt profiteren van de goedkeuringsfunctie voor urenschrijven en via uw supervisor controleren of de uren correct zijn geregistreerd.

Reiskostenvergoedingen en gewerkte uren eenvoudig factureren

De functionaliteit voor reiskostenvergoeding vereenvoudigt urenregistratie, facturering en vergoeding van reiskosten. Gebruikers kunnen eenvoudig reiskosten zoals treinkaartjes, autokosten en verblijfskosten in rekening brengen en boeken op projecten. Deze reiskostenvergoedingen worden ter controle en goedkeuring voorgelegd aan supervisors en managers.

Overuren, flextijd en afwezigheden

De in Severa geregistreerde werktijden kunnen worden gebruikt in je personeels- en salarisadministratie. Koppelen de urenregistratie software via onze API!

Overuren naar de rapportage en facturering

Verzuim zoals vakanties en ziektedagen

Accumulatie van flextijd beschikbaar voor de werknemer

Samenvattende rapporten van werktijd en afwezigheid in lijsten en tabellen

Uren- en onkostengegevens rechtstreeks naar de boekhouding

Voorkom verspilling van kostbare tijd aan urenregistratie en koppel je urenregistratie aan je financiële administratie. Severa kun je koppelen aan vele online boekhoudpakketten.

Visma Severa is meer dan alleen urenregistratie software

Visma Severa is de perfecte tool voor bedrijven die op projectbasis werken, omdat de bedrijfssoftware CRM, urenregistratie, resourcing, rapporteren, projectmanagement en facturatie combineert.

Binnen enkele minuten toegang

Probeer 30 dagen gratis

Visma Severa voorziet volledig in de behoefte aan urenregistratie en projectmanagement van deskundige bedrijven en helpt werktijd vrij te maken voor de kerncompetenties van het bedrijf. Probeer de urenregistratie software geheel vrijblijvend. De proefperiode loopt automatisch af.

Klik hier

Je kunt ook een contactverzoek achterlaten.