Gebruiksvriendelijke urenregistratie software

Urenregistratie software voor bureaus en professionele dienstverleners

Een duidelijk en uitgebreid urenregistratie software stelt u ook in staat om mobiel on the go werkuren te registreren. Registreer eenvoudig uren en reiskosten vanaf uw mobiele apparaten en wijs ze rechtstreeks toe aan projecten. Makkelijk voor medewerkers en veelzijdig voor leidinggevenden.

Functies

Uitgebreide urenregistratie voor professionele dienstverleners – ook mobiel

Dankzij de veelzijdige registratiefuncties en het gebruiksvriendelijke van Visma Severa gaat urenregistratie zonder enige moeite. Met de mobiele tijdregistratie op uw smartphone, tablet of browser kunt u de werktijd volgen en waar en wanneer u wil uw uren registreren. In één boeking zijn de gegevens beschikbaar voor rapportage, facturering en indien nodig salarisadministratie.

Veelzijdige registratie

Kies zelf of u de dag- of weekweergave wilt gebruiken om gewerkte uren te registreren, of gebruik eerdere registraties als basis. Werktijd kan ook worden geregistreerd op basis van agenda-activiteiten of door taken te klokken. Met de mobiele app heeft u zo uw uren ingevoerd.

Werkuren direct in de projecten

Urenregistraties worden rechtstreeks in de projecten gedaan, zodat rapporten over effectiviteit en progressie van projecten altijd up-to-date zijn. Gebruik de uurgeschiedenis van projecten ook bij het opstellen van offertes.

Wettelijke urenregistratie

De geregistreerde uren worden automatisch gearchiveerd zoals wettelijk is vereist. Veelzijdige rapportages helpen om de werkdruk van medewerkers op korte en lange termijn in kaart te brengen. Bij Visma Severa regelt u handig de flextijd.

Eenvoudig urenschrijven

U kunt met één klik een factuur aanmaken voor de uren die voor de opdracht zijn geregistreerd. U kunt eenvoudig uw eigen uurtarieven instellen voor verschillende soorten werk of mensen, zelfs per klant of project. U kunt kant-en-klare prijslijsten maken en deze in toekomstige projecten gebruiken.

Eenvoudige reiskostenfacturering en bonnenscanner

Maak uw reiskostenfacturen op terwijl u uw werkuren invoert. Bevestig bonnen aan uw reisfacturen met behulp van onze handige bonnenscanner. U kunt uw reiskostendeclaratie ook makkelijk mobiel invoeren. Of dezelfde manier regelt u uw dagvergoeding. Met behulp van integraties worden reisfacturen vlot omgezet in betaling.

Informatie voor de salarisadministratie

Met behulp van integraties voor financieel beheer worden urenregistraties, net als reis- en onkostenfacturen zelfs automatisch overgebracht naar de loonadministratie. U kunt profiteren van de goedkeuringsfunctie voor urenschrijven en via uw supervisor controleren of de uren correct zijn geregistreerd voordat u de loonlijst exporteert

Reisfacturen samen met de werktijdregistratie in één programma

Beheer elektronische reisfacturering flexibel met urenschrijven in hetzelfde programma en systeem. Reiskosten kunt u ook registreren met de mobiele app van Severa. Het aanmaken van reisfacturen is snel en ingevulde reisfacturen gaan direct naar inspectie en goedkeuring. Met behulp van integraties krijg je ook reisfacturen vlot uitbetaald.

Overuren, flextijd en afwezigheden

De in Severa geregistreerde werktijden kunnen worden gebruikt door de personeels- en salarisadministratie. Zo bent u meteen ook in orde voor de wettelijke normen voor urenschrijven.

Overuren naar de rapportage en facturering

Verzuim zoals vakanties en ziektedagen

Accumulatie van flextijd beschikbaar voor de werknemer

Samenvattende rapporten van werktijd en afwezigheid in lijsten en tabellen

Uren- en onkostengegevens rechtstreeks naar de boekhouding

Zorg ervoor dat u geen kostbare tijd verspilt aan dubbele boekingen en koppel uw urenschrijven aan het financieel beheer. Severa heeft directe koppelingen met financiële beheersystemen.

Visma Severa is meer dan alleen urenregistratie software

Visma Severa is de perfecte tool voor bedrijven die op projectbasis werken, omdat het CRM, urenregistratie, resourcing, rapporteren, projectmanagement en facturatie combineert.

Probeer het urenschrijven vrijblijvend

Visma Severa dekt volledig de behoeften op het gebied van werktijdbewaking en projectbeheer van deskundige bedrijven en helpt werktijd vrij te maken voor de kerncompetenties van het bedrijf. Wij vragen geen creditcardgegevens of andere commitments. De trial loopt automatisch af.

Visma is de trotse titelsponsor van
Team Jumbo-Visma