Projecten, jobs en tasks

Supervisie voor specialisten

Uitgebreide en geautomatiseerde tools voor elke werknemer om hun eigen werk op te volgen.

Efficiënt en rendabel werk

De succesvolle uitvoering van projecten hangt af van elke medewerker en de succesvolle verdeling van taken. Met een effectief job managementsysteem focust u op uw kerncompetenties.

Efficiënt en rendabel werk

De succesvolle uitvoering van projecten hangt af van elke medewerker en de succesvolle verdeling van taken. Met een effectief job managementsysteem focust u op uw kerncompetenties.

Transparante projecten

Wanneer u projecten in één tool beheert, krijgt u een overzicht van de toestand van het bedrijf, de werklast van experts en mogelijke risicosituaties.

Persoonlijke dashboards

Elke medewerker houdt op zijn eigen dashboard de zaken bij die voor hem het belangrijkst zijn. Transparantie en verantwoordelijkheid voor het eigen werk verbeteren de efficiëntie en verhogen de productiviteit.

Meer verantwoordelijkheid voor succes

Een duidelijk totaalbeeld van uw eigen werk helpt u bij het plannen en prioriteren van taken, zodat medewerkers slagen op de juiste vlakken.

Meer succes in uw werk

Houd de status bij van taken, projecten en doelen die voor u zijn ingesteld vanaf een persoonlijke desktop, waar u belangrijke taken en sleutelindicatoren kunt verzamelen die specifiek zijn voor uw opdrachten. Plan uw eigen werkweek en neem verantwoordelijkheid voor uw eigen functioneren.

Veelzijdige functies

Tools voor elke taak

Iedereen draagt ​​bij aan het succes van de projecten. Het ERP-systeem ondersteunt en vergemakkelijkt het werk van elke medewerker, ongeacht zijn functie.

CEO

Bestuur de deskundige organisatie als geheel. Realtime verkoop-, resource- en factureringsrapporten vormen de basis voor een betere besluitvorming.

Projectmanager

Blijf op schema en binnen het budget. Zet projecten op en deel werktaken snel. Volg projectvoortgang, gewerkte uren en marges in realtime.

Boekhouder

Met geautomatiseerde facturering zorgt u ervoor dat alle uren worden gefactureerd. Volg realtime rentabiliteits- en factureringsrapporten. Facturen en informatie over werktijd en onkosten worden automatisch overgebracht naar het boekhoudprogramma.

Sales / account manager

Volg de sales pijplijn en wijs effectief middelen toe aan de verkoop van de meest winstgevende klussen en diensten. Reageer tijdig op uitdagingen op het gebied van rentabiliteit en planning.

HRM

Zorg voor consistente en tijdige uur- en onkostenboekingen. Benut de gegevens in de salarisadministratie en volg de werkbelasting van werknemers.

Specialist / ontwerper

Registreer snel uw werk en uitgaven, maak takenlijsten en activiteiten en houd bij hoe u uw eigen doelen bereikt.

Meer weten over Visma Severa voor supervisie?

Visma is de trotse titelsponsor van
Team Jumbo-Visma