Dashboard met je eigen planning en taken

Grip op je planning en taken

Uitgebreide en geautomatiseerde planningstools voor elke werknemer om zijn of haar eigen werk te volgen. Volg de status van jouw geplande activiteiten en hou grip op je projecten. Plan je eigen werkweek en neem verantwoordelijkheid voor jouw eigen prestaties.

Efficiënt en productief werken

De succesvolle voltooiing van taken hangt af van elke werknemer en de juiste planning van de arbeid. Met een efficiënt werkbeheersysteem kun jij je concentreren op jouw kerncompetentie.

Transparante projecten

Met één tool om projecten te beheren krijg je een volledig beeld van de status van het bedrijf, de werklast van deskundigen en risicosituaties.

Persoonlijke dashboards

Elke medewerker houdt op zijn eigen dashboard de zaken bij die voor hem het belangrijkst zijn. Transparantie en verantwoordelijkheid voor het eigen werk verbeteren de efficiëntie en verhogen de productiviteit.

Meer verantwoordelijkheid voor succes

Werknemers slagen in de juiste dingen wanneer zij taken kunnen plannen en prioriteren op basis van een duidelijk totaalbeeld van hun werk.

Meer succes in jouw werk

Op jouw persoonlijke dashboard kun je belangrijke taken en sleutelindicatoren verzamelen die specifiek zijn voor uw opdrachten om de status van taken, projecten en doelen bij te houden. Plan jouw eigen werkweek en neem verantwoordelijkheid voor jouw eigen prestaties.

Veelzijdige functies

Het juiste gereedschap is voor elke medewerker cruciaal voor het succes van projecten

De betrokkenheid van iedereen is cruciaal voor het succes van projecten. Het operationele PSA systeem helpt en maakt het functioneren van elke werknemer mogelijk, ongeacht zijn of haar functie.

CEO

Gebruik real-time verkoop-, resource- en factureringsinformatie om de besluitvorming in jouw hele organisatie te verbeteren.

Projectmanager

Projecten kunnen snel worden opgezet en taken verdeeld, zodat ze op tijd en binnen het budget kunnen worden afgerond. Houd de voortgang van projecten, gewerkte uren en winstmarges nauwlettend in de gaten.

Boekhouder

Door automatische facturering te gebruiken, zorg je ervoor dat alle uren worden gefactureerd. Volg real-time winstgevendheid en factureringsrapporten. Facturen en informatie over werktijd en onkosten worden automatisch doorgestuurd naar het boekhoudprogramma.

Salesmanager / accountmanager

De verkooppijplijn bijhouden en middelen toewijzen aan de verkoop van de meest winstgevende opdrachten en diensten. Reageer tijdig op uitdagingen op het gebied van winstgevendheid en planning.

HRM

Zorg voor consistente en tijdige uur- en onkostenboekingen. Benut de gegevens in de salarisadministratie en volg de werkbelasting van werknemers.

Specialist / ontwerper

Leg snel je werkzaamheden en uitgaven vast, maak to-do-lijstjes en activiteiten aan en bewaak de realisatie van je eigen doelen.

Visma Severa is meer dan het plannen van je eigen project en taken

Visma Severa is de perfecte tool voor bedrijven die op projectbasis werken, omdat de. bedrijfssoftware CRM, urenregistratie, capaciteitsplanning, rapporteren, projectmanagement en facturatie combineert.

Binnen enkele minuten toegang

Probeer 30 dagen gratis

Probeer Visma Severa 30 dagen gratis uit en ontdek hoe makkelijk de software werkt. Je krijgt direct toegang tot een omgeving met alle premium functionaliteiten. Deze trial wordt niet automatisch verlengd en er zijn ook geen betaalgegevens vereist.

Klik hier

Je kunt ook een contactverzoek achterlaten.