Projectadministratie

Projectmanagement software voor bureaus en professionele dienstverleners

Met Visma Severa projectmanagement software kunt u in realtime de status van alle projecten zien, van verkoop tot facturatie en houdt u zelf de touwtjes in handen. Een gemeenschappelijk platform voor verkoop, projecten en facturering houdt de informatiestroom tussen teams open.

Verkoop uw projecten efficiënt

Volg actief uw offertes in Kanban en de verkoopprognose in een grafische weergave. U beheert uw belasting- en factureringsprognose effectiever. Stel lucratieve tarieven op voor uw projecten op basis van historische gegevens.

Faseer en plan

Creëer voor uw projecten het benodigde aantal fasen of deelprojecten en wijs hieraan budgetten, resources en planningen toe. U schetst het project als geheel, hetzij in een boomstructuur, hetzij visueel als een GANTT-grafiek.

Volg en factureer in realtime

Alle uur-, prijs- en factureringsinformatie met betrekking tot het project wordt aan elkaar gekoppeld en u maakt een factuur met één muisklik. Het opvolgen en vergelijken van de rentabiliteit, voortgang en andere belangrijke indicatoren van het project lukken nu zonder compilatiewerk.

Zet binnen een minuut een nieuw project op poten

Beheer uw project vanaf het begin effectief. U kunt een project maken op basis van een offerte of vooraf gedefinieerde templates gebruiken en het plan bijwerken waar nodig. Binnen een minuut heeft u een nieuw project op poten. U maakt daarvoor handig gebruik van de informatie uit de offerte of uit eerdere projecten.

Beheer uw taken eenvoudig

Beheer project- en werkgerelateerde taken flexibel en op tijd. Met de Kanban-weergave schetst u de werklast die voorhanden is en volgt u ook transparant de taken van uw team. Een visueel dashboard maakt het eenvoudiger om uw dagelijkse werkzaamheden en teamverdeling te plannen en zorgt ervoor dat belangrijke taken op tijd worden afgehandeld.

Lees verder

Tools voor de projectmanager

Het werk van de projectmanager wordt makkelijker als deze projecttaken kan bewaken in de Kanban-weergave en schema’s en resources in een Gantt-diagram kan beheren. Houd de informatie up-to-date met een simpele drag and drop.

Tools voor de projectmanager

Eigen weergave voor de werknemer

Elke expert kan zijn uren voor projecten rechtstreeks vanaf zijn eigen desktop registreren en tegelijkertijd zijn eigen werklast zien. Inloggen kan ook makkelijk mobiel.

työntekijän oma projektinhallinta

Projectmanagement software in de cloud

Visma Severa is ontworpen in samenwerking met specialisten om de business van onze klanten te promoten.

Benieuwd of Severa geschikt is voor uw bedrijf en branche? Stuur ons een bericht, wij beantwoorden graag al je vragen.

johdon projektihallinta