Op elk moment inzicht in je projecten

Projectmanagement software

Met Visma Severa project management software kun je de status van alle projecten real-time bijhouden, van verkoop tot facturatie, en blijf je in controle. Door hetzelfde platform te gebruiken voor verkoop, projecten en facturering blijft de communicatie tussen teams soepel verlopen.

Verkoop projecten efficiënt

Met Kanban en sales forecast management kun je jouw offertes actiever en factureerbare uren efficiënter bijhouden. Op basis van historische gegevens kun je rendabele tarieven voor jouw projecten vaststellen. Ook heb je via de grafische weergave direct inzicht in de nog te factureren projecten.

Faseer en plan

Je kunt het benodigde aantal fasen of subprojecten creëren en daaraan budgetten, middelen en planningen toewijzen. Je kunt het project als geheel structureren in een boomstructuur of visueel als een GANTT-diagram.

Volg en factureer in realtime

Met één klik maak je een factuur met alle informatie over het project over uren, prijzen en facturering. Omdat alle projectinformatie aan elkaar gekoppeld is, is het volgen en vergelijken van belangrijke prestatie-indicatoren zoals winstgevendheid en voortgang nu eenvoudiger.

Maak een projectplan in minder dan één minuut

Beheer jouw projecten vanaf het begin effectief. Je kunt een project aanmaken op basis van een offerte of voorgedefinieerde sjablonen gebruiken en het plan zo nodig bijwerken. Je hebt een nieuw project binnen één minuut opgestart. Je gebruikt gemakkelijk informatie uit de offerte of uit eerdere projecten.

Beheer taken met gemak

Beheer taken met betrekking tot projecten en werk flexibel en op tijd. Met behulp van de Kanban-weergave kun je de beschikbare werklast visualiseren en ook de werktaken van jouw team transparant bewaken. Een visueel bord maakt het makkelijker om je eigen dagelijkse werkzaamheden en de werkverdeling in je team te plannen en je zorgt ervoor dat belangrijke taken worden afgerond.

Lees verder

Tools voor de projectmanager

Het werk van de projectmanager wordt makkelijker als deze projecttaken kan bewaken in de Kanban-weergave en schema’s en resources in een Gantt-diagram kan beheren. Houd de informatie up-to-date met een simpele drag and drop.

Tools voor de projectmanager

Eigen weergave voor de werknemer

Elke expert kan zijn uren voor projecten rechtstreeks vanaf zijn eigen desktop registreren en tegelijkertijd zijn eigen werklast zien. Inloggen kan ook makkelijk mobiel.

työntekijän oma projektinhallinta

‘Visma Severa heeft zich voorafgaand aan de keuze bewezen en maakt het nog elke dag waar.’

Van groeipijnen naar sturing dankzij inzicht.

Diederik Benders – directeur sales & operations, Otherside at work

Otherside at work is leverancier van de verzuimsoftware. Hun software stelt hr-professionals in staat om verzuim in kaart te brengen, te volgen en te voorkomen.

‘Meer inzicht in veel minder tijd.’

Van een dag per week adminstratie naar altijd actueel overzicht.

Martijn Meijer – eigenaar, Meilleur Marketing

Meilleur Marketing is een B2B-marketingbureau, dat vooral is gespecialiseerd in de marketing voor technische bedrijven.

‘Dankzij Visma Severa krijgen we veel meer informatie uit projecten en kunnen we sturen op de resultaten, van centrale verwerking naar zelfsturing en bewustwording.’

Ingrid Ort – directeur, BMD Advies Zuid-Nederland

BMD Advies Zuid-Nederland adviseert bedrijven op gebied van mvo, energie, mens en organisatie, milieu en veiligheid.

Visma Severa is meer dan alleen project management software

Visma Severa is de perfecte tool voor bedrijven die op projectbasis werken, omdat het CRM, urenregistratie, resourcing, rapporteren, projectmanagement en facturatie combineert.

Binnen enkele minuten toegang

Probeer 30 dagen gratis

Ontdek waarom Team Jumbo-Visma gekozen heeft voor Visma Severa. Probeer Severa projectmanagement software 30 dagen geheel vrijblijvend.

Klik hier

Je kunt ook een contactverzoek achterlaten.