Integraties en API

Integreer de services die u gebruikt rechtstreeks in Visma Severa of bouw apps op maat. Met de API kunt u alle kanten op.

Visma
Exact Online
Google Calendar
JIRA
HubSpot
Office 364

Eenvoudige integraties

De open interface van Severa maakt het mogelijk om gegevens tussen verschillende systemen te combineren. Voorkom dubbel werk door de systemen onderling te laten communiceren.

Gegevens altijd up-to-date

Integraties zorgen ervoor dat informatie moeiteloos en foutloos tussen verschillende systemen wordt overgedragen. Zo hoeft u informatie niet op meerdere plaatsen bij te werken.

Bouw wat u wilt

Onze partners hebben de mogelijkheid om kant-en-klare producten te integreren of op maat gemaakte bedrijfs- en branchespecifieke applicaties te bouwen.

Alle gegevens ter beschikking

Informatie wordt in beide richtingen tussen de systemen overgedragen. Dankzij de API kunt u onbeperkt informatie exporteren en ophalen.

Boekhoudsoftware

Koppel Visma Severa eenvoudig aan je boekhoudsoftware. Bijvoorbeeld aan

  • AccountView of Visma eAccounting
  • Exact Online
  • Snelstart
  • Twinfield

Jira

De in Visma Severa geïmplementeerde Jira-integratie automatiseert de uitwisseling van informatie met betrekking tot projecten en uren, waardoor de hoeveelheid handmatige dubbele invoer wordt verminderd.

Visma.net Financials

Met behulp van de Visma.net Financials-integratie zet u alle gegevens voor uw facturatie in de boekhouding van Financial.

Microsoft Exchange

Agendasynchronisatie van Microsoft Exchange/Office 365 vergemakkelijkt het beheren van taken en het registreren van werkuren.

Google Calendar Sync

Synchroniseren van Google-calendar met Visma Severa maakt informatie-uitwisseling in twee richtingen mogelijk. Activiteiten aangemaakt in Severa komen in uw Google agenda te staan en vice versa.

Google Drive

De integratie van Google Drive brengt de documentenopslag van Google Drive rechtstreeks in uw Visma Severa gebruikersinterface. Alle belangrijke documenten kunt u nu gemakkelijk aan uw Severa projecten linken.

Zendesk

De integratie tussen Visma Severa en Zendesk laat u klantgegevens en helpdeskvragen doorgeven.

HubSpot

Met de Severa-HubSpot-integratie linkt u de in HubSpot opgeslagen verkoop- en marketingdata aan de resourcingdata van Severa.

Zapier

Combineer de software van uw keuzen met Visma Severa via Zapier.
(Komt binnenkort)

Integraties

Integreer en adapteer

U kunt de Severa-interface onder andere gebruiken voor de volgende integraties:

  • ERP en accounting
  • CRM
  • Salarisadministratie en HR
  • Ticketingsystemen
  • Factuurverwerking

Softwarepartners

Creëer nieuwe zakelijke activiteit met behulp van API

De open interface stelt softwarepartners in staat om hun business op te bouwen op basis van Visma SaaS-oplossingen. Wilt u met ons samenwerken? Meldt u dan aan voor het ISV Partner Program en wij nemen contact met u op.

Account aanmaken

Visma Severa

Severa API

Combineer de software van uw keuze met Visma Severa via REST API.

Lees meer: Visma Severa REST API documentation

Wilt u integreren met Severa?

Om integratie te implementeren heeft u toegang nodig tot onze testomgeving.