Integraties en API

Koppelen met Visma Severa

Visma Severa is de CRM- en projectmanagement oplossing voor de zakelijke dienstverlening en te koppelen met +5000 apps. Ben jij developer en wil jij ook jouw applicatie koppelen aan Visma Severa? Met onze API bieden wij bouwstenen aan zelf data tussen verschillende applicaties te koppelen.


Visma
Exact Online
Google Calendar
JIRA
HubSpot
Office 364

Gegevens altijd up-to-date

Integraties zorgen ervoor dat informatie moeiteloos en foutloos tussen verschillende systemen wordt overgedragen. Zo hoef je informatie niet op meerdere plaatsen bij te werken.

Wat voor koppeling wil jij bouwen?

Onze partners hebben de mogelijkheid om kant-en-klare producten te integreren of op maat gemaakte bedrijfs- en branchespecifieke applicaties te bouwen.

Alle gegevens ter beschikking

Gegevens worden in beide richtingen tussen de applicaties uitgewisseld. Ontdek welke informatie je kunt ophalen en exporteren.

Integraties

Integreer met jouw applicatie

Je kunt de Severa REST API onder andere gebruiken voor de volgende integraties:

  • ERP en accounting
  • CRM
  • Salarisadministratie en HR
  • Ticketingsystemen
  • Factuurverwerking

Softwarepartners

Registreer je als partner

Ben jij Visma Severa gebruiker en wil jij een koppeling maken met behulp van onze REST-API? Of ben jij softwareleverancier en wil jij toegevoegde waarde leveren door jouw applicatie te koppelen aan Visma Severa? Meld je dan aan voor ons Partnerprogramma en wij nemen contact met je op.

Registreer je als partner

Visma Severa

Severa REST API

Met de REST API van Visma Severa wissel je geautomatiseerd gegevens tussen Visma Severa en andere applicaties uit. De API geeft je toegang tot data zoals: klanten, gebruikers, projecten, werkuren, projectaken, facturen en reiskosten.

Bekijk de Visma Severa REST API documentatie

Boekhoudsoftware

Koppel Visma Severa eenvoudig aan je boekhoudsoftware zoals:

  • Visma eAccounting
  • AccountView
  • Exact Online
  • Snelstart
  • Twinfield

Jira

De in Visma Severa geïmplementeerde Jira-integratie automatiseert de uitwisseling van informatie met betrekking tot projecten en uren.

Visma.net Financials

Met behulp van de Visma.net Financials-integratie worden facturen automatisch in je financiële administratie verwerkt.

Microsoft Exchange

Agendasynchronisatie van Microsoft Exchange/Office 365 vergemakkelijkt het beheren van taken en het registreren van werkuren.

Google Calendar Sync

Synchroniseren van Google-calendar met Visma Severa maakt informatie-uitwisseling in twee richtingen mogelijk. Activiteiten en afspraken die je hebt aangemaakt in Visma Severa zie je direct in je Google agenda en vie versa.

Google Drive

Met de Google Drive integratie kun je al jouw belangrijke documenten makkelijk aan Severa projecten linken.

Zendesk

De integratie tussen Visma Severa en Zendesk worden klantgegevens uitgewisseld en worden helpdesk vragen naar Zendesk doorgezet.

HubSpot

Met de Severa-HubSpot-integratie link je de in HubSpot opgeslagen verkoop- en marketingdata aan de resourcingdata van Severa.

Zapier

Met Zapier kun je bedrijfsprocessen tussen Visma Severa en vele andere applicaties automatiseren. Via de Zapier koppeling kun je Visma Severa met meer dan 5000 apps koppelen (beta). Lees meer.

Vraag een testomgeving aan

Om de koppeling te implementeren heb je toegang nodig tot onze testomgeving.