Starten en training

Maak een goede start of breidt uw kennis uit met onze trainingen

Wanneer u start met Severa zorgen wij ervoor dat u voldoende training krijgt om het door u gekozen pakket goed te leren gebruiken. Ook na de opstart blijft ons team beschikbaar voor training en consultancy.

Introductie

Introductieproject op maat

We stemmen het introductieproject af op de grootte van uw organisatie, de diversiteit van uw activiteiten en uw prioriteiten. We zorgen ervoor dat het systeem aansluit bij de behoeften van uw bedrijf en dat het op de best mogelijke manier wordt gebruikt.

Analyse

Tijdens de analyse maken we kennis met de activiteiten van uw bedrijf en doorlopen we de belangrijkste processen met betrekking tot het gebruik van onze software. We identificeren ook uw behoeften en uitdagingen met betrekking tot de software en de gebruiksdoelen.

Aanpassing

Wij passen het systeem aan uw behoeften aan en zorgen ervoor dat de parameters van het systeem beantwoorden aan de doelstellingen die tijdens de analyse zijn geïdentificeerd.

Gegevensoverdracht

De bestaande informatie van uw bedrijf, zoals klantenregisters, projecten en factuurgegevens, wordt in samenwerking met onze specialisten in het systeem geïmporteerd.

Trainingen die aan uw behoeften voldoen

We zullen altijd met u samenwerken om een ​​op maat gemaakt gedetailleerd opleidingsplan op te stellen. Opleidingen kunnen onder meer bestaan ​​uit de volgende elementen.

Opleidingen op maat

Bent u een ervaren gebruiker die zich verder wil specialiseren? Of wil uw financiële team nog meer uit het systeem kunnen halen? Wij organiseren regelmatig trainingen op maat, zodat onze verschillende gebruikersgroepen leren om het maximale uit het systeem te halen.

Nieuwe werknemers inwerken

Wij ondersteunen u graag bij het inwerken van nieuw werknemers in Severa. Wij bieden trainingen op maat van minimaal een uur en helemaal afgestemd op uw behoeften.

Beheer van toegangsrechten en gebruikersgroepen

In de training kunnen verschillende gebruikersgroepen en hun toegangsrechten worden gespecificeerd en gedifferentieerd. Trainingen worden vaak samen met de beheerder gegeven.

Rapportagetraining

Onze systemen hebben uitgebreide rapportagefuncties en onze klanten hebben de mogelijkheid om eigen KPI’s te bouwen. Heeft u ondersteuning nodig bij het opmaken van diverse rapporten of kengetallen, dan helpen wij u graag verder.

Verdiep uw kennis online

We bieden onze klanten gratis webinars over verschillende onderwerpen voor zowel beginnende gebruikers als meer ervaren Severa-gebruikers. De onderwerpen waren grotere entiteiten, individuele functies of bijvoorbeeld demo’s met betrekking tot productupgrades.

Koulutus ja käyttöönotto Visma Severa

On-site trainingen

Nodig een Visma trainer uit voor een dag in uw bedrijf

Wanneer nieuwe medewerkers uw bedrijf binnenkomen of nieuwe systemen of add-ons worden geïntroduceerd, is het tijd om uw personeel bij te scholen. Samen met u stemmen we de training af op uw bedrijf en specialisten. Afhankelijk van het soort training varieert de duur van het programma van twee uur tot een hele dag. We raden on-site trainingen aan als u meer wilt leren over het gebruik van het systeem en u persoonlijke ondersteuning wilt krijgen, of als er meer dan 20 trainees zijn.

Consultancy

Veelzijdige consultancydienst staat klaar voor uw bedrijf

Ook voor onze ervaren gebruikers staat onze consultancy service paraat. Typische consultancy onderwerpen zijn bijvoorbeeld veranderingen in bedrijfs- of bedrijfsstructuren, veranderde rapportagebehoeften, integraties, implementatie van productspecifieke monitoring en procesmodellering.