Meer dan 35.000 gebruikers werken dagelijks met Severa

Volg een training

Starten met Visma Severa gaat eenvoudig! In Visma Severa vind je dan ook een uitgebreide Nederlandse helpfunctie met vele stappenplannen. Ook blijf je up-to-date door onze release notes te lezen. Maar wil je onze software nog beter leren gebruiken? Plan dan een training met ons in of meld je aan voor één van onze kenniswebinars.

Starten met Visma Severa

Visma Severa is te gebruiken voor elke project gestuurde organisatie! Onze software wordt dan ook in vele branches gebruikt. Van architecten, consultancy organisaties, marketing- en communicatiebureaus tot vele andere zakelijke dienstverleners. Of je Visma Severa wilt gebruiken op één afdeling of in jouw hele organisatie wilt implementeren. Start je met onze software dan spreken wij vooraf het introductietraject met je af. Zo kun jij Visma Severa gebruiken op de best mogelijke manier.

Analyse van gebruiksdoelen

Tijdens de analyse maken we kennis met jouw bedrijfsactiviteiten. Wij identificeren jouw wensen en uitdagingen en stellen samen gewenste gebruiksdoelen vast. Hierbij doorlopen wij de belangrijkste functionaliteiten en werkprocessen die in Visma Severa worden aangeboden.

Software inrichten

Zodra de gewenste gebruiksdoelen geïdentificeerd zijn, gaan onze consultants voor jou aan de slag! De software wordt voor jouw bedrijf ingericht.

Overstappen en historische data importeren

Werk je al met andere PSA-software en wil jij de overstap zo gemakkelijk mogelijk maken? Samen kijken wij hoe bestaande informatie van jouw bedrijf zoals klantgegevens, projecten en historische factuurgegevens in Visma Severa geïmporteerd kunnen worden.

Trainingen die aan uw behoeften voldoen

We zullen altijd samenwerken om een ​​op maat gemaakt gedetailleerd opleidingsplan op te stellen. Opleidingen kunnen onder meer bestaan ​​uit de volgende elementen.

Opleidingen op maat

Bent je een ervaren gebruiker die zich verder wil specialiseren? Of wil jouw financiële team nog meer uit het systeem kunnen halen? Wij organiseren regelmatig trainingen op maat, zodat onze verschillende gebruikersgroepen leren om het maximale uit het systeem te halen.

Nieuwe werknemers inwerken

Wij ondersteunen je graag bij het inwerken van nieuw werknemers in Severa. Wij bieden (online) trainingen vanaf één uur op maat aan.

Beheer van toegangsrechten en gebruikersgroepen

In de training kunnen verschillende gebruikersgroepen en hun toegangsrechten worden gespecificeerd en gedifferentieerd. Trainingen worden vaak samen met de beheerder gegeven.

Rapportagetraining

Onze systemen beschikken over uitgebreide rapportagefuncties. Ook kun je eigen KPI’s te bouwen. Wij helpen je graag verder bij het opmaken van diverse rapporten of kengetallen.

Koulutus ja käyttöönotto Visma Severa

On-site trainingen

Nodig een Visma trainer uit

Wanneer nieuwe medewerkers indienst komen of nieuwe systemen of add-ons worden geïntroduceerd, is het tijd om je personeel bij te scholen. Onze Visma Severa trainer komt dan graag op locatie langs. In overleg stemmen wij het programma van de training af. De duur van de training varieert van twee uur tot een hele dag. Deze persoonlijke training op maat wordt aanbevolen bij meer dan 20 medewerkers.

Wil jij een training volgen of een online consult plannen?Optimaal bedrijfsprocessen automatiseren met Visma Severa? Onze consultants helpen je graag persoonlijk op weg. Of je nu hulp nodig hebt bij de inrichting van de software of al even met Severa werkt. Typische consultancy onderwerpen zijn bijvoorbeeld veranderingen in bedrijfs- of bedrijfsstructuren, veranderde rapportagebehoeften, integraties, implementatie van productspecifieke monitoring en procesmodellering.

Vul je gegevens in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!