Facturatie software voor bureaus en professionele dienstverleners

Visma Severa is een gebruiksvriendelijk facturatieprogramma dat rekening houdt met de bijzondere kenmerken van expert- en projectwerk. Met één handig systeem beheert u uw klantrelaties, van lead tot facturatie. Visma Severa verzamelt moeiteloos werkuren, onkosten, producten en terugkerende diensten op de factuur.

Nauwkeurige facturering dankzij de automatisering

Met Visma Severa bent u verzekerd van een nauwkeurig en geautomatiseerd facturatieproces. Severa ondersteunt een breed scala aan prijsmodellen en laat u eenvoudig factureren voor werkuren, producten, onkosten en reizen.

Doorlopende facturering

Terugkerende betalingen, zoals onderhouds- en servicekosten, zijn eenvoudig in te stellen in het systeem. U kunt de frequentie op verschillende manieren instellen. U zorgt ervoor dat terugkerende betalingen gegarandeerd worden gefactureerd.

Veelzijdige pricing

Waar nodig creëert en beheert u verschillende prijslijsten per klant of project. U kunt ook het effect van volumekortingen op de prijs automatiseren. Severa ondersteunt facturering in verschillende valuta.

Werkuren eenvoudig factureren

Uren factureren met Visma Severa is moeiteloos en kan met een paar muisklikken. U verspilt niet langer tijd aan het verzamelen van gegevens, omdat uw uren direct na het invoeren factureerbaar zijn.

Prognoses & rapportage

U ziet altijd up-to-date informatie over factureerbare taken en een factureringsprognose voor de komende maanden. Rapporteer facturering op klant-, project- en bedrijfsniveau.

Vroeger kon de facturering wel een week duren, omdat gewerkte uren in verschillende bestanden werden geregistreerd. Tegenwoordig factureren we binnen een, maximum twee dagen.

Factuurgegevens automatisch op de factuur

Met Visma Severa legt u uren, onkosten en verplaatsingen al vast tijdens een klus of project. Met een druk op de knop ziet u al het factureerbare materiaal. U besteedt geen onnodige tijd meer aan het verzamelen van factuurgegevens en u stuurt facturen moeiteloos de deur uit.

Facturen naar accounting

Visma Severa is geïntegreerd in tientallen verschillende boekhoudsystemen. U kunt heel eenvoudig factureringsgegevens exporteren naar het verkoopboek en de boekhouding zonder handmatige tussenstappen. Visma Severa heeft een gratis open interface.

Wilt u zien hoe het facturatieprogramma in de praktijk werkt?