ERP/PSA-systeem voor bureaus en professionele dienstverleners

ERP/PSA verbetert de efficiëntie van het bedrijf en verheldert de rapportage. Visma Severa is een ERP/PSA-systeem voor professionele dienstverleners, waarbij klanten, projecten, uren en facturatie in één systeem zijn samengebracht.

CRM en sales

Klanten, sales funnel, offertes, activiteiten, agenda

Projectmanagement en supervisie

Resourcing en planning, prognoses en budgetten, task management, tarieven

Werktijd en onkostendeclaraties

Tijdschrijven, reiskosten, vakanties en afwezigheden

Rapportage en KPI’s

Klanten en projecten, diensten en eenheden, producten, medewerkers, prognoses

Facturering voor projecten en expertise

Werkuren, reizen en onkosten, inkoopfacturen, vaste posten, periodieke facturering, elektronische facturering

Koppeling naar financieel beheer en andere integraties

Verkoopfacturen, inkoopfacturen, werkuren, reiskostendeclaraties

ERP/PSA als ondersteuning van de besluitvorming

Met alle verkoopgegevens van offerte tot factuur op één plek en de informatie die u nodig heeft in realtime beschikbaar, kunt u effectief beslissingen nemen over de productiviteit.

Visma Severa is een ERP/PSA-systeem speciaal ontworpen voor expert- en projectbedrijven, waarmee u de hele pijplijn van uw gespecialiseerde business managet vanaf de eerste lead tot en met de facturatie.

Meer info over Wat is een ERP / PSA-systeem en hoe gebruikt u het in een deskundig bedrijf?

Probeer 30 dagen gratis

Neem een gratis trial en test de mogelijkheden van Severa in de praktijk. U krijgt kant-en-klare voorbeelddata in de testomgeving, maar u kan ook zelf een realistische omgeving creëren. De trial is kostenloos en geheel vrijblijvend.

Sales en account management

Maak het werk van de verkoper gemakkelijker en behaal betere resultaten

Volg verkoopactiviteiten en de implementatie van doelen moeiteloos op. Maak offertes, blijf up-to-date met zaken die met de klant zijn afgesproken en maak prognoses van toekomstige verkopen. U stroomlijnt het verkoopproces, maakt het voor verkopers gemakkelijker om te werken en verbetert de transparantie.

Meer info over onze CRM

Projecten

Maak uw projecten succesvol

Zet projecten op, resource specialisten en plan projecten eenvoudig met één tool. Met Severa kunt u eenvoudig de voortgang van projecten volgen en tijdig reageren op afwijkingen. De Gantt- en Kanban-views geven een duidelijk beeld van de status van de projecten.

Meer info over projectmanagement software

Werkuren en reiskosten

Werkuren en reiskosten registreren on the go

Registreer uw werkuren en reiskosten moeiteloos in uw project, ook mobiel. Gebruik eerdere registraties als basis of registreer uren rechtstreeks op basis van uw agenda. In eender welke fase van het project registreert u vlot uw werkuren op meerdere mogelijke manieren.

Meer info over urenschrijven

Factureren

Maak uw facturatieproces sneller en nauwkeuriger

De geautomatiseerde facturering verzamelt uren, uitgaven en producten volgens de prijslijst op de factuur. Maak indien nodig een factureringsplan rechtstreeks op basis van uw offerte. Zo versnelt u de facturering en zorgt ervoor dat niets ongefactureerd blijft.

Meer info over facturatie

Rapportage

Uitgebreide rapporten in realtime

Zodra alle informatie van offerte tot factuur in één ERP-systeem staat, kunt u een uitgebreid overzicht van uw projectactiviteiten rapporteren. Kijk bijvoorbeeld naar de rentabiliteit van het project, het facturatietarief en de grafische factureringsprognose. U kunt zelf uw eigen kernrapporten en kengetallen maken.

Meer info over rapportage

Integraties voor financieel beheer

Uur- en onkostengegevens rechtstreeks naar de boekhouding

Zorg ervoor dat u geen kostbare tijd verspilt aan dubbele boekingen en koppel uw ERP-systeem aan geautomatiseerd financieel beheer.

Ontdek ons aanbod aan integraties

Het ERP dat gespecialiseerd werk begrijpt

Bied uw werknemers de mogelijkheid om de status van ingestelde taken, projecten en doelen te volgen vanaf een persoonlijke desktop waar ze taken, meetgegevens en rapporten kunnen samenstellen met betrekking tot hun werktaken.

Met behulp van de dashboards verloopt het plannen van de eigen werkweek soepel en neemt iedereen de verantwoordelijkheid voor zijn eigen functioneren.

Probeer vrijblijvend, wat Visma Severa -ERP voor uw bedrijf kan betekenen.