Support voor creatief werk

Bedrijfssoftware voor marketing- en communicatiebureaus

Met Visma Severa beheert u moeiteloos de ad hoc klussen, taken en langdurige klantrelaties voor uw marketingbureau of communicatiebureau op één plek. Alle informatie is geaggregeerd en transparant beschikbaar in het bedrijfssoftware. Bedwing de chaos en focus op het werk waar u zo van houdt.

Minder micromanagen geeft u meer tijd voor het creatieve werk

Stel uw teamleden in staat om zich te concentreren op de essentie en projecten zo flexibel mogelijk te beheren. Scandinaviës meest gebruikte bedrijfssoftware voor marketing- en communicatiebureaus.

Winstgevende klantenrelaties

Krijg beter inzicht in de facturering en rentabiliteit van uw klantenrelaties. Richt de verkoop van projecten op de meest rendabele diensten. Start projecten snel op met behulp van kostenramingen met facturatiegegevens.

Efficiënte supervisie

Resource deskundigen en verdeel opdrachten efficiënt binnen het team. Laat ruimte over voor dringende verzoeken van klanten. Houd eenvoudig de bestede werktijd bij en ontdek welke soorten werk of fases (bijv. grafisch ontwerp, copywriting, technische implementatie) de meeste bijsturing nodig hebben.

Eenvoudiger factureren

Factureer sneller en nauwkeuriger, of het nu gaat om projecten met een vast tarief of facturering op basis van gemaakte kosten en gewerkte uren. CMS- of andere marketingtools kunnen doorlopend maandelijks worden gefactureerd.

Geef zichtbaarheid aan uw werk – PSA Software voor marketingbureaus

Om de facturering, projectrapportage en management goed te laten verlopen, moeten uren en taken op tijd worden ingevoerd in het Professional Services Automation Software. Dat kan heel makkelijk ook mobiel.

Met persoonlijke boards, Kanban-projectopdrachten en medewerker-specifieke rapporten wordt projectwerk een stuk aangenamer. Dankzij de rapportages ziet elke medewerker ook zijn eigen impact op het bedrijfsresultaat.

Meer info over PSA Software

Projecten opvolgen in real time

Accountmanagers, projectmanagers en leidinggevenden kunnen de rapporten en prospects maken die ze dagelijks nodig hebben. Dit zorgt ervoor dat er heel snel op verkoop, projectplanningen, resourcegebruik en factureringsontwikkelingen kan worden ingespeeld.

Meer info over rapportage

Werk kleine klussen gauw af

Voor snel kleinere en urgente bestellingen in voor opvolging en facturering. Een nieuw project opzetten doe je in minder dan een minuut. Zoek naar vrije resources in de groepsagendaweergave op dagelijkse en wekelijkse basis en plaats bestelde opdrachten rechtstreeks in het slot van een beschikbare ontwerpers. Als de uitvoerder nog niet bekend is, kan de taak onaangewezen blijven. Niet-toegewezen taken zijn zichtbaar voor de projectmanager, die de taak naar een vacante ontwerper kan leiden. Medewerkers kunnen zelf taken toevoegen aan hun to-do-lijst.

Koppelingen met financieel beheer

Onze oplossing maakt de geautomatiseerde export van gegevens naar financiële beheersystemen mogelijk, evenals het bewaken van de rentabiliteit van projectacquisitiekosten.

e-Accounting, Exact Online, Twinfield, Snelstart.

Ontdek ons aanbod aan integraties

Gratis proefperiode

Probeer Visma Severa gedurende 30 dagen en ontdek hoe onze projectmanagementtool alledaagse taken voor marketing- en communicatiebureaus gemakkelijker maakt.

Visma is de trotse titelsponsor van
Team Jumbo-Visma