Visma Severa

Leid uw IT-consultancy bureau en voorspel uw rentabiliteit en groei

Meer dan 35.000 gebruikers en 1600 bedrijven vertrouwen op Visma Severa in Nederland, Noorwegen, Zweden en Finland.

Projectmanagement en ERP voor IT-bedrijven

Bied uw experts een flexibel software

Uw specialisten registreren hun uren en aantekeningen zelfs mobiel van bij de klant.

Door het gemeenschappelijk CRM is iedereen up-to-date over de klantstatus en kan informatie direct worden gerapporteerd.

Beheer strakke planningen en deadlines

Strikte planningen en talloze taken vormen uitdagingen voor het dagelijkse werk van IT-specialisten.

Houd projecten up-to-date door onmiddellijk de juiste mensen in dienst te nemen, de voortgang bij te houden in een Gantt-diagram en samen projecttaken te beheren in een Kanban-weergave.

Weet wat opbrengt

Als u weet wat rendabel is en wat er aan werkuren wordt verspild, kunt u uw activiteiten conform ontwikkelen.

Dankzij de integraties kunt u gegevens van andere systemen (bijv. Jira) op één locatie bundelen voor rapportage en facturering.

Personaliseerbaar en gebruiksvriendelijk bedrijfssoftware voor IT-bedrijven

Door eigen boards te bouwen voor management, verkopers en experts, krijgt elke medewerker de view die het beste hun eigen werk ondersteunt. De gebruikersinterface is eenvoudig en wijst zichzelf uit. Dankzij de veelzijdige app heeft u uw project altijd bij de hand.

CRM als onderdeel van uw projectmanagement

Door het hele proces van offerte tot factuur te combineren, vermindert u informatieversnippering en houdt u meer tijd over voor productief werk. Bewaak in hetzelfde PSA-systeem de sales pipeline, de hitrate en de rentabiliteit of zelfs het factureringspercentage van projecten.

Dankzij gesynchroniseerde agenda’s (zoals Office365 of Google Agenda) blijft u op de hoogte van zowel sales activiteiten als projecttaken.

Meer informatie over ons CRM-systeem

Integraties

Er zijn tientallen add-ons en integraties gemaakt voor Visma Severa. U kunt ook zelf uw eigen producten integreren met behulp van de open REST API. Daarnaast kunt u partner worden en uw oplossingen aanbieden aan andere Visma-klanten.

Onze oplossing maakt de geautomatiseerde export van gegevens naar financiële beheersystemen mogelijk, evenals het bewaken van de rentabiliteit van projectacquisitiekosten.

e-Accounting, Exact Online, Twinfield, Snelstart.

Bekijk hier al onze integraties

Eersteklas gegevensbescherming

Bij Visma Severa bieden we gegevensbescherming van topkwaliteit en investeren we hier continu in. Severa is ISO 27001 gecertificeerd, waardoor onze klanten een goede garantie krijgen van de informatiebeveiliging van onze service.

Visma heeft ook een eigen beveiligingsreferentiekader, VCDM, om de levering van hoogwaardige clouddiensten te garanderen, en Severa voldoet volledig aan het referentiekader.

Meer informatie over de gegevensbescherming
van Visma Severa

Gratis proefperiode

Probeer Visma Severa gedurende 30 dagen en ontdek hoe onze bedrijfssoftware alledaagse taken voor IT-bedrijven gemakkelijker maakt.

Visma is de trotse titelsponsor van
Team Jumbo-Visma