Visma Severa voor ICT-bedrijven

Alles-in-één bedrijfssoftware voor ICT-bedrijven

Met CRM- en projectmanagementsoftware hebben medewerkers van ICT-bedrijven grip en inzicht in al hun projecten en werkprocessen. Visma Severa dé complete oplossing van binnenkomende leads, het beheren van projecten, recourceplanning, urenregistratie tot facturatie.

Visma Raet werkt met Severa CRM Software.

Softwarebedrijf eCare automatiseert CRM- en projectmanagement werkprocessen met Visma Severa

Visma Verzuim bewaakt haar projecten met Visma CRM- en projectmanagement software

Code orange software development kiest voor Visma Severa CRM

Projectmanagement voor ICT-organisaties

Visma Severa projectmanagement software geeft je realtime de status van al jouw ICT-projecten. Van verkoop, nog in te plannen projecttaken inclusief recourceplanning tot facturatie. Zo hou je grip op al jouw lopende ICT-projecten. Een platform waarmee medewerkers en teams open en transparant met elkaar kunnen samenwerken. Bij het aannemen van nieuwe ICT-projecten weet je direct of er bijvoorbeeld voldoende consultants en/of developers beschikbaar zijn. Lees verder

Weet wat ICT-projecten opleveren

Werkt jouw organisatie aan meerdere ICT-projecten tegelijk? Snelle een eenvoudige urenregistratie software is dan onmisbaar. Via de slimme intuïtieve schermen leggen medewerkers in Visma Severa werkuren vast. Zo kunnen ICT-projecten, klanten en medewerkers beter gemanaged worden. Dankzij de vele flexibele rapportages (KPI’s) weet jij hoe jouw bedrijf ervoor staat. Zo kun jij sturen op een hogere declarabiliteit en winst. Lees verder

CRM geeft iedereen inzicht

Doordat je samen in één centraal CRM systeem werkt is iedereen binnen jouw bedrijf of team altijd op de hoogte! Het CRM geeft je inzicht in al jouw klantgegevens, contactpersonen en lopende ICT-projecten. Dankzij de eenvoudige user interface (UI) bewaak je de voortgang van jouw verkopen en ICT-projecten in verschillende stadia. Van binnenkomende ICT-aanvragen, het maken van offertes, het sluiten van deals tot het inplannen van projecttaken.

Office365 en Google agenda

Visma Severa is zelfs te interen met je Office365 en Google-agenda. Zo zijn gemaakte afspraken direct in Visma Severa inzichtelijk. Doordat je met één centraal CRM-systeem werkt ben je productiever en vergroot je de medewerkers- en klanttevredenheid.
Lees verder

Alle informatie binnen handbereik

Met Visma Severa werk je in de cloud en log je in via je internetbrowser. Zo kunnen medewerkers op kantoor en thuis flexibel werken. Zijn jouw medewerkers veel onderweg? Via de handige app is alle klant- en projectinformatie binnen handbereik.

Maak je eigen dashboard en stuur op KPI's.

Maak je eigen dashboards

Je kunt dashboards maken en sturen op KPI’s die voor jouw medewerkers belangrijk zijn. Stel bijvoorbeeld een dashboard samen voor verschillende teams zoals: het management, verkopers, consultants en marketeers. De gebruikersinterface is zo eenvoudig en flexibel dat iedereen ze kan maken!

Koppel met jouw favoriete software

Visma Severa is gekoppeld aan vele applicaties, zoals Jira, Bugzilla en Zendesk dat in veel development teams wordt gebruikt. Wil jij weten hoe je er financieel voor staat? Dankzij de boekhoudkoppelingen worden verkoopfacturen automatisch bijgewerkt in je financiële administratie. Ook is het mogelijk om met onze open REST API zelf een koppeling te ontwikkelen.

Zie jij kansen om gezamenlijk onze producten te integreren en te vermarkten? Vraag dan naar de mogelijkheden om partner te worden. Bekijk hier al onze integraties

e-Accounting, Exact Online, Twinfield, Snelstart.

Voldoet aan de hoogste veiligheidseisen

Bij Visma Severa bieden we gegevensbescherming van topkwaliteit en investeren we hier continu in. Severa is ISO 27001 gecertificeerd, waardoor onze klanten een goede garantie krijgen van de informatiebeveiliging van onze service. Visma Severa voldoet aan haar haar beveiligingsreferentiekader VCDM. Hiermee garanderen wij de levering van hoogwaardige veilige clouddiensten. Lees verder

Binnen enkele minuten toegang

Probeer 30 dagen gratis

Probeer Visma Severa 30 dagen gratis uit en ontdek hoe makkelijk de software werkt. Je krijgt direct toegang tot een omgeving met alle premium functionaliteiten. Deze trial wordt niet automatisch verlengd en er zijn ook geen betaalgegevens vereist.

Klik hier

Je kunt ook een contactverzoek achterlaten.

Lees hier de bijdragen van onze specialisten

PSA systeem voor ICT bedrijven

PSA Software dé oplossing voor elk ICT bedrijf ›

ICT-bedrijven van vandaag moeten dynamisch zijn en zich continu kunnen aanpassen aan veranderende technologische omstandigheden. Echter kun je als organisatie nog zo innovatief en vooruitstrevend zijn, als je werkprocessen niet op orde zijn dan ben je minder wendbaar en zal je er minder snel in slagen om te groeien. In dit blog leggen wij je uit waarom ICT-leveranciers kiezen voor een PSA systeem.

Lees verder

Visma Severa's strengths are business management and resourcing

De sterke punten van Visma Severa zijn bedrijfsbeheer en resourcing

Bij het kiezen van een bedrijfssoftware is het van essentieel belang om het meest geschikte systeem voor uw bedrijfstak te kiezen. Severa is ontworpen op basis van de praktijken van architecten-, marketing-, engineering-, IT- en consultancybedrijven, waardoor het een bijzonder doeltreffende oplossing is voor bedrijven in deze sectoren.

Lees verder

Beheert u nog steeds uw projecten in Excel?

Beheert u nog steeds uw projecten in Excel? Wij geven 6 redenen waarom u ermee zou stoppen

Voor soepel en transparant projectbeheer is vaak meer nodig dan een eenvoudige spreadsheet-tool. Zeker wanneer er een overlappende planning ontstaat van verschillende gelijklopende projecten, medewerkers en ontwerpen, wordt het managen van projecten in Excel lastig.

Lees verder