Ingenieursbureaus


Marktleidende planning software voor ingenieursbureaus

Meer dan 35.000 gebruikers en 1500 bedrijven vertrouwen op Visma Severa in Nederland, Noorwegen, Zweden en Finland.

Volg uw offertes op

Maak nieuwe offertes aan en beheer uw tarieven op basis van de winstgevendheid en werklast van eerdere projecten. Bekijk het gemaakte offertes van het bedrijf in realtime.

Nauwkeurige facturatie

Factureer sneller en nauwkeuriger, of het nu gaat om projecten met een vast tarief of facturering op basis van gemaakte kosten en gewerkte uren. Dankzij de prognoses kunt u maanden vooruit kijken.

Projecten succesvol afwerken

U kunt projecten opzetten, inzetten en plannen in één enkele weergave en hun voortgang en rentabiliteit in realtime bewaken. Vergelijk geplande en werkelijke uren met de progressie van het project.

Maak rapporten aan die aan uw behoeften voldoen

U beschikt over uitgebreide rapportagemogelijkheden. Door sleutelindicatoren zoals winstgevendheid, factureringspercentage en prognose bij te houden, zorgt u ervoor dat uw streefcijfers worden behaald. Naast kant-en-klare rapporten kunt u ook nieuwe maken en uw eigen sleutelindicatoren bijhouden.

Meer info over rapportage

Belangrijkste tools voor projectmanagement

Met Visma Severa beheert u alle informatie met betrekking tot uw bedrijf, vanaf het eerste contact met de klant tot aan de facturering en rapportage. Urenschrijven, reis- en andere onkosten declareren en toewijzen aan projecten gaat moeiteloos. Projectmanagementtools zoals resourcing en task management stroomlijnen uw projectbeheer.

Meer info over projectmanagement software

Eenvoud voor ontwerpers

De eenvoudige en duidelijke gebruikersinterface maakt het urenschrijven per project voor ontwerpers moeiteloos.

Omdat ze vaak op locatie werken, waarderen ingenieursbureaus ook de mogelijkheid om uren en onkosten mobiel te kunnen invoeren. Na registratie is de informatie in realtime voor iedereen beschikbaar.

Meer info over urenregistratie software

Koppelingen met financieel beheer

Onze oplossing maakt de geautomatiseerde export van gegevens naar financiële beheersystemen mogelijk, evenals het bewaken van de rentabiliteit van projectacquisitiekosten.

e-Accounting, Exact Online, Twinfield, Snelstart.

Ontdek ons aanbod aan integraties

Meer tijd voor rendabel werk

Als alle projectinformatie van een ingenieursbureau in één systeem wordt beheerd, verbetert de efficiëntie aanzienlijk. Dankzij de gedigitaliseerde en geautomatiseerde processen houdt u meer waardevolle werkuren over voor productief werk.

Alle informatie wordt elektronisch op één plek gearchiveerd en informatie uit oude projecten kan altijd worden gebruikt, bijvoorbeeld bij de prijsstelling van een nieuw project.

Gratis proefperiode

Probeer Visma Severa gedurende 30 dagen en ontdek hoe onze projectmanagementtool alledaagse taken voor ingenieursbureaus gemakkelijker maakt.

Visma is de trotse titelsponsor van
Team Jumbo-Visma