Visma Severa voor consultancy en adviesbureaus

Online bedrijfssoftware voor consultancy en adviesbureaus

Met CRM- en projectmanagementsoftware hebben medewerkers van consultancy organisaties grip en inzicht in al hun adviestrajecten en werkprocessen. Visma Severa is dé complete oplossing van binnenkomende leads, het beheren van projecten, recourceplanning, urenregistratie tot facturatie.

Eén gezamenlijke tool voor projectmanagement

Ben je het zat om steeds maar dezelfde taken in verschillende systemen uit te voeren? Met Visma Severa beheer jij al jouw projecten van offerte tot factuur in slechts één enkele tool. Het is ontworpen om werkzaamheden binnen jouw bedrijf te vereenvoudigen. Zo kun jij je focussen op datgene wat het belangrijkst is – de groei van jouw consultancy organisatie. We bieden een intuïtieve interface met vele tools aan. Zo kun je meer tijd besteden aan klanten en minder aan administratie.

Productiviteit opvolgen

Met de rapportagetool vergelijk je de productiviteitscijfers van medewerkers en weet je hoe het gebruik van middelen, de winstgevendheid van de klant en de facturering verlopen.

Flexibiliteit voor specialisten

Uren- en onkostendeclaraties kunnen direct van bij de klant mobiel worden gemaakt. Dit maakt de werkdag van jouw specialisten extra flexibel. Je bent verzekerd dat het vastgelegde klopt en de informatie is direct voor iedereen beschikbaar.

Jouw expertise wordt beloond

Ons geautomatiseerde factureringsproces is zo eenvoudig dat je in een paar klikken facturen kunt opstellen en versturen. Werktijden worden eenvoudig op klant- en projectniveau bijgehouden waarna onze software (elektronische)facturen automatisch voor je opstelt. Stuur je ook periodieke facturen zoals abonnementen? Ook dan hoef je je nooit meer bezig te houden met het gedoe van handmatige facturering. Door het facturatieproces te versnellen worden jouw geleverde adviesdiensten eerder betaald!

Lees verder

Koppelingen met financieel beheer

Onze oplossing maakt de geautomatiseerde export van gegevens naar financiële beheersystemen mogelijk, evenals het bewaken van de rentabiliteit van projectacquisitiekosten.

e-Accounting, Exact Online, Twinfield, Snelstart.

Ontdek ons aanbod aan integraties

Gratis proefperiode

Probeer Visma Severa gedurende 30 dagen en ontdek hoe onze projectmanagementtool alledaagse taken voor consultancybedrijven gemakkelijker maakt.

Visma is de trotse titelsponsor van
Team Jumbo-Visma