Consultancy

Projectmanagement voor consultancybedrijven

Ruim 280 consultancybedrijven maken al gebruik van Visma Severa.

Een gezamenlijke tool voor projectmanagement

Beheer projecten van offerte tot factuur met één enkele tool en beheer klantrelaties als een geheel. Klantcommunicatie, offertes, overeengekomen werk, werktijden en onkosten, evenals facturen vindt u op één plek terug.

Productiviteit opvolgen

Met de rapportagetool vergelijkt u de productiviteitscijfers van mensen en weet u hoe het gebruik van middelen, de winstgevendheid van de klant en de facturering verlopen.

Flexibiliteit voor specialisten

Uren- en onkostendeclaraties kunnen direct van bij de klant mobiel worden gemaakt. Dit maakt de werkdag van uw specialisten extra flexibel. U bent verzekerd dat het vastgelegde klopt en de informatie is direct voor iedereen beschikbaar.

Word steeds betaald voor uw expertise

Dankzij het geautomatiseerde factureringsproces zijn er geen extra stappen nodig. Tegelijkertijd bent u er zeker van dat uw factuur compleet is, want de aangerekende werkuren komen rechtstreeks uit de projectsoftware. Factureert u doorlopend? Ook dat kunt u eenvoudig automatiseren. Met een druk op de knop maakt u facturen aan en verzendt u ze met de nodige bijlagen per post of elektronisch.

Meer info over onze facturatietools

Koppelingen met financieel beheer

Onze oplossing maakt de geautomatiseerde export van gegevens naar financiële beheersystemen mogelijk, evenals het bewaken van de rentabiliteit van projectacquisitiekosten.

Gratis proefperiode

Probeer Visma Severa gedurende 30 dagen en ontdek hoe onze projectmanagementtool alledaagse taken voor consultancybedrijven gemakkelijker maakt.