Focus op hoogwaardige projectuitvoering

Projectmanagement Architectenbureaus

Ruim 120 architectenbureaus maken al gebruik van Visma Severa.

Projectbegeleiding in real time

Vanwege de lange duur en structuur van de projecten is het beheer en de rapportage van het project als geheel voor architectenbureaus van cruciaal belang. Resource, plan en budgetteer werkuren voor uw project met één en dezelfde tool. Factureren gaat ook moeiteloos, ongeacht of u uren factureert of blokken op basis van de mate van gereedheid.

Alle gegevens op één locatie

Beheer alle informatie met betrekking tot uw bedrijf, van het klantenregister en tijdregistratie tot projectfacturering en rapportage. U behoudt de toegang tot eerdere projecten met het oog op nieuwe offertes en tarieven.

Tijdregistratie zonder moeite

Tijdschrijven vormt de basis voor het managen van complete projecten. Wij maken tijdschrijven snel en makkelijk, zodat uw werknemers zich kunnen focussen op het ontwerpen.

Projecten factureren wordt eenvoudig

De projectgegevens en de ingevoerde werkuren verschijnen automatisch op de factuur. Zo voorkomt u dat werkuren ontbreken en verbetert u het factureringspercentage en uw rentabiliteit. Verstuur uw papieren en elektronische facturen rechtstreeks vanuit het systeem.

Meer info over onze facturatietools

Koppelingen met financieel beheer

Onze oplossing maakt de geautomatiseerde export van gegevens naar financiële beheersystemen mogelijk, evenals het bewaken van de rentabiliteit van projectacquisitiekosten.

Gratis proefperiode

Probeer Visma Severa gedurende 30 dagen en ontdek hoe onze projectmanagementtool alledaagse taken voor architectenbureaus gemakkelijker maakt.