Focus op hoogwaardige projectuitvoering

Scandinaviës meest gebruikte bedrijfssoftware voor architectenbureaus

Visma Severa is de perfecte tool voor architectenbureaus, omdat het CRM, urenregistratie, resourcing, rapporteren, projectmanagement en facturatie combineert.

Meer dan 35.000 gebruikers en 1600 bedrijven vertrouwen op Visma Severa in Nederland, Noorwegen, Zweden en Finland.

Ruben Wennekers

Leeuwenkamp

Made in Flevoland

BNA logo

Ben jij lid van de BNA?

Visma Severa is een trotse partner van de vereniging BNA.
Ontvang nu 10% korting op onze maandelijkse licentie!

Projectbegeleiding in real time

Vanwege de lange duur en structuur van de projecten is het beheer en de rapportage van het project als geheel voor architectenbureaus van cruciaal belang. Resource, plan en budgetteer werkuren voor uw project met één en dezelfde tool. Factureren gaat ook moeiteloos, ongeacht of u uren factureert of blokken op basis van de mate van gereedheid.

Meer info over projectmanagement software

Alle gegevens op één locatie

Beheer alle informatie met betrekking tot uw bedrijf, van het klantenregister en tijdregistratie tot projectfacturering en rapportage. U behoudt de toegang tot eerdere projecten met het oog op nieuwe offertes en tarieven.

Meer info over CRM-systeem en offertetool

Urenregistratie zonder moeite

Urenregistratie vormt de basis voor het managen van complete projecten. Wij maken urenregistratie snel en makkelijk, zodat uw werknemers zich kunnen focussen op het ontwerpen.

Meer info over urenregistratie software

Voorspelbaarheid is belangrijk om ervoor te zorgen dat wij werk kunnen blijven bieden aan onze 80 mensen.

Projecten factureren wordt eenvoudig

De projectgegevens en de ingevoerde werkuren verschijnen automatisch op de factuur. Zo voorkomt u dat werkuren ontbreken en verbetert u het factureringspercentage en uw rentabiliteit. Verstuur uw papieren en elektronische facturen rechtstreeks vanuit het systeem.

Meer info over onze facturatie software

Koppelingen met financieel beheer

Onze oplossing maakt de geautomatiseerde export van gegevens naar financiële beheersystemen mogelijk, evenals het bewaken van de rentabiliteit van projectacquisitiekosten.

e-Accounting, Exact Online, Twinfield, Snelstart.

Ontdek ons aanbod aan integraties

Gratis proefperiode

Probeer Visma Severa gedurende 30 dagen en ontdek hoe onze tool alledaagse taken voor architectenbureaus gemakkelijker maakt.

Lees hier de bijdragen van onze specialisten

Rentabiliteit: 10 factoren, die de rentabiliteit van uw onderneming verzwakken

Rentabiliteit: 10 factoren, die de rentabiliteit van uw onderneming verzwakken

Rentabiliteit is een van de belangrijkste indicatoren van een bedrijf. Het meet de verhouding tussen de inkomsten en uitgaven van het bedrijf. In een deskundig bedrijf betekent dit hoeveel factureerbaar werk er in het bedrijf wordt gedaan in vergelijking met onproductief werk en andere kosten.

Lees verder

Visma Severa's strengths are business management and resourcing

De sterke punten van Visma Severa zijn bedrijfsbeheer en resourcing

Bij het kiezen van een bedrijfssoftware is het van essentieel belang om het meest geschikte systeem voor uw bedrijfstak te kiezen. Severa is ontworpen op basis van de praktijken van architecten-, marketing-, engineering-, IT- en consultancybedrijven, waardoor het een bijzonder doeltreffende oplossing is voor bedrijven in deze sectoren.

Lees verder

Beheert u nog steeds uw projecten in Excel?

Beheert u nog steeds uw projecten in Excel? Wij geven 6 redenen waarom u ermee zou stoppen

Voor soepel en transparant projectbeheer is vaak meer nodig dan een eenvoudige spreadsheet-tool. Zeker wanneer er een overlappende planning ontstaat van verschillende gelijklopende projecten, medewerkers en ontwerpen, wordt het managen van projecten in Excel lastig.

Lees verder

Visma is de trotse titelsponsor van
Team Jumbo-Visma