Visma Severa voor zakelijke dienstverleners

Online bedrijfssoftware voor de zakelijke dienstverlening

Wij hebben klanten uit tientallen sectoren. Wat zij gemeenschappelijk hebben, is de wens om gemakkelijker uren of prestaties te registreren, nauwkeuriger en sneller te factureren, en een beter overzicht van hun operationele activiteiten te krijgen.

Alle gegevens op één locatie

Bewaar alle klantgegevens centraal in één systeem voor CRM- en projectmanagement. Bewaak het overzicht van je verkooppijplijn en analyseer welke klanten en diensten het beste presteren. Met Visma Severa heb je als zakelijke dienstverlener inzicht in al jouw projecten en werkprocessen. Visma Severa is dé complete oplossing van binnenkomende leads, het beheren van projecten, recourceplanning, urenregistratie tot facturatie.

Automatisch factureren

Bied je medewerkers een gemakkelijke manier om gewerkte uren, gemaakte kosten en prestaties te registreren. Dankzij onze geautomatiseerde facturering ben je er zeker van dat je alles in rekening brengt.

Leid met kennis van zaken

Creëer je eigen rapporten en benchmarks voor winstgevendheid, klantrelaties en projecten. Rapporten over verkoop, werkdruk en facturering helpen bij het runnen van een bedrijf.

Beheer projecten van offerte tot factuur

Met Visma Severa krijgt heb je een goed overzicht van al jouw verkopen en prognoses. Na de verkoop zet je eenvoudig projecten op en voer je planningen, resources en budgetten in. Vanuit de projectweergave volg je duidelijk alle informatie over de voortgang van het project.

Uren en onkosten worden direct aan projecten toegekend en informatie over de winstgevendheid van projecten en klanten is altijd up-to-date. Ook beschikt je over een breed scala aan andere belangrijke indicatoren en rapporten voor projectbeheer.

Meer info over Professional Services Automation Software (PSA)

Personaliseerbaar en gebruiksvriendelijk

Elke gebruiker ziet alle essentiële tools en rapporten op de voorpagina van het product. De sales manager ziet bijvoorbeeld de sales pijplijn, de bellijst en de kalender. De projectmanager ziet het overzicht, planningen en resources van zijn eigen projecten. De voorpagina van de projectmedewerker heeft een werktijdformulier en een to-dolijst.

Factureer met enkele muisklikken

Zorg ervoor dat al het werk in rekening wordt gebracht. De facturatietool verzamelt automatisch al het factureringsmateriaal uit de projecten, de tijdregistratie, de kosten en de prijslijsten. Factureer je ook doorlopend? Ook dat kun. je eenvoudig automatiseren. Met een druk op de knop creëer je de factuur met alle bijlagen erbij.

Facturen kun je op papier en elektronisch versturen. De factuur wordt vanuit het systeem rechtstreeks naar de eindklant gestuurd. Als de klant geen elektronische facturen kan ontvangen, krijgt deze een papieren.

Meer info over facturering

Integreer met andere bedrijfssystemen

Door projectmanagementgegevens te combineren met andere bedrijfssystemen, krijg je de gegevens in één systeem zonder extra handmatig werk. Visma Severa is geïntegreerd in tientallen verschillende systemen.

Ontdek ons aanbod aan integraties

Gratis trial

Probeer Visma Severa gedurende 30 dagen en ontdek hoe onze projectmanagementtool alledaagse taken voor project- en gespecialiseerde bedrijven gemakkelijker maakt.

Visma is de trotse titelsponsor van
Team Jumbo-Visma