Project- en gespecialiseerde bedrijven

Verhelder projectmanagement en factureer effectiever

Wij hebben klanten uit tientallen sectoren. Wat zij gemeenschappelijk hebben, is de wens om gemakkelijker uren of prestaties te registreren, nauwkeuriger en sneller te factureren, en een beter overzicht van hun operationele activiteiten te krijgen.

Alle gegevens op één locatie

Bewaar al uw klantgegevens op één gedeelde locatie. Ontwikkel de monitoring en beheer van uw sales en analyseer met welke klantrelaties en services u het beste presteert.

Automatisch factureren

Bied uw medewerkers een gemakkelijke manier om gewerkte uren, gemaakte kosten en prestaties te registreren. Dankzij onze geautomatiseerde facturering bent u zeker dat u alles in rekening brengt.

Leid met kennis van zaken

Creëer uw eigen rapporten en benchmarks voor winstgevendheid, klantrelaties en projecten. Rapporten over verkoop, werkdruk en facturering helpen u bij het runnen van een bedrijf.

Beheer uw projecten van offerte tot factuur

Met Visma Severa krijgt u in één view direct een overzicht van de sales en de prognoses. Na de verkoop zet u eenvoudig projecten op en stelt u planningen, resources en budgetten in. Vanuit de projectweergave volgt u duidelijk alle informatie over de voortgang van het project.

Uren en onkosten worden direct aan projecten toegekend en informatie over de winstgevendheid van projecten en klanten is altijd up-to-date. U beschikt ook over een breed scala aan andere belangrijke indicatoren en rapporten voor projectbeheer.

Meer info over Professional Services Automation Software (PSA)

Personaliseerbaar en gebruiksvriendelijk

Elke gebruiker ziet alle essentiële tools en rapporten op de voorpagina van het product. De sales manager ziet bijvoorbeeld de sales pijplijn, de bellijst en de kalender. De projectmanager ziet het overzicht, planningen en resources van zijn eigen projecten. De voorpagina van de projectmedewerker heeft een werktijdformulier en een to-dolijst.

Factureer met enkele muisklikken

Zorg ervoor dat al het werk in rekening wordt gebracht. De facturatietool verzamelt automatisch al het factureringsmateriaal uit de projecten, de tijdregistratie, de kosten en de prijslijsten. Factureert u doorlopend? Ook dat kunt u eenvoudig automatiseren. Met een druk op de knop creëert u de factuur met alle bijlagen erbij.

U kunt deze op papier of elektronisch versturen. De factuur wordt vanuit het systeem rechtstreeks naar de eindklant gestuurd. Als de klant geen elektronische facturen kan ontvangen, krijgt deze een papieren.

Meer info over facturering

Integreer met uw andere bedrijfssystemen

Door projectmanagementgegevens te combineren met andere bedrijfssystemen, krijgt u de gegevens in één systeem zonder extra handmatig werk. Visma Severa is geïntegreerd in tientallen verschillende systemen.

Ontdek ons aanbod aan integraties

Gratis trial

Probeer Visma Severa gedurende 30 dagen en ontdek hoe onze projectmanagementtool alledaagse taken voor project- en gespecialiseerde bedrijven gemakkelijker maakt.

Visma is de trotse titelsponsor van
Team Jumbo-Visma