De beste tool voor het beheren van uw business

Visma Severa bieden veelzijdige, aanpasbare rapporten en een ruim aanbod aan indicatoren voor het managen van een gespecialiseerde business. Het management kan doelen instellen en het halen van de doelstellingen opvolgen met behulp van de KPI’s van hun keuze.

Dankzij de eenvoudig in te stellen rapporten en dashboards kan elke gebruiker gemakkelijk de persoonlijke en bedrijfs KPI’s volgen die voor hem relevant zijn. Als de data van de verkoop- of projectpijplijnen in dezelfde software staan, zijn ze ook makkelijk te gebruiken en te combineren.

Lees ook: Rapportage en prognose van projecten moeiteloos in realtime

Geautomatiseerde pijplijn van offerte tot facturering

Severa’s vlotte en grotendeels geautomatiseerde proces bespaart u tijd, vermindert het handmatig overbrengen van informatie en schept transparantie in de werking van uw bedrijf. In Severa is de data die u nodig heeft overal voor elke gebruiker in realtime beschikbaar.

Visma Severa is meer dan een CRM-systeem, omdat het naadloos uw sales, projecten, uren en facturatie combineert. De informatie uit de offerte komt na het sluiten van de deal met één en dezelfde software in het projectmanagement, de resourcing en de facturering te staan.

Severa maximaliseert de bezettingsgraad

Severa helpt u uw resources te optimaliseren. U haalt het maximum uit uw bezettingsgraad en maakt het werken voor iedereen efficiënter.

Bij top-downresourcing verdeelt de software de werkuren voor het project via de automatisering onder de projectmedewerkers. In de personeelsintensieve sector geeft dit het management een duidelijker overzicht van de activiteiten en maakt dit het plannen en anticiperen op toekomstige behoeften aan resources gemakkelijker.

Dankzij Severa blijft het personeel op de hoogte van snel veranderende situaties. Bijvoorbeeld bij het registreren of bewerken van uren is de veranderde info meteen zichtbaar voor iedereen.

Lees verder: CRM, projecten, tijdregistratie, resourcing en facturering. Met Visma Severa heeft u alles bij elkaar en tal van integraties.


Visma Severa