Krijg als architectenbureau grip en focus op al jouw werkprocessen en projecten! Visma Severa is dé oplossing van CRM, sales, HRM, uren, projectmanagement, capaciteitsplanning tot facturatie. Bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd vanaf de eerste besprekingen met klanten tot en met de facturering.

Verbeter de efficiency van je tenderproces tot projectplanning

Visma Severa geeft inzicht in je complete offerte- en tenderproces. Van bidmanagement, nog op te stellen offertes (tenders) tot het versturen van facturen. Bij het aannemen van nieuwe projecten zie je direct of er voldoende capaciteit is en berekent de software de verwachte winstgevendheid van een project voor je uit. Is de opdracht je gegund dan kun je een projectplan aanmaken en taken met de geavanceerde capaciteitsplanning toewijzen. 

Maak je eigen facturatie plan  

Of je nu een vaste aanneemsom afspreekt, periodieke facturen verstuurt, werkuren op basis van nacalculatie in rekening brengt of facturen in delen wilt versturen. Verstuur (elektronische)facturen wanneer en op een manier hoe jij dat wilt – onmiddellijk, op datum of na het afronden van projectfases of subfases.  

Grip op budgetten en geavanceerde rapportages

Met de geavanceerde rapportages, dashboards en KPI’s weet jij op elk moment hoe jouw architectenbureau ervoor staat. Maak bijvoorbeeld een overzicht in het verloop van je budgetten om te sturen op een hogere declarabiliteit en winstgevendheid van projecten – een overzicht van het aantal werkuren die je nog aan een project kunt besteden – of een project prognose gebaseerd op kosten en facturatie gerelateerde cijfers. 

Met de vele integraties met jouw favoriete applicaties

Visma Severa is standaard te koppelen met vele soorten applicaties. Van marketingsoftware tot het koppelen van je Google of Office 365 Outlook agenda. Ook worden verkoopfacturen via de vele boekhoudkoppelingen bijgewerkt in jouw favoriete boekhoudpakket. Wil je liever zelf een eigen koppeling maken? Dat kan vanzelfsprekend ook met onze open REST-API.

Visma Severa is een servicepartner van de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA). Ben jij lid van de BNA?
Ontvang dan 10% korting op onze maandelijkse licentie!


Visma Severa